schrijfjenuin-buttonv3.png

Sponsoren

HOOFDSPONSOR

Aqua Tru Water

Met trots presenteren wij onze nieuwe hoofdsponsor: AquaTru water B.V. We zijn ontzettend blij met de steun van Aquatru. Het stelt het ons in staat om ook dit jaar weer een mooie triatlon te organiseren en om in de toekomst het evenement nog verder te professionaliseren.

Triatlon Nijmegen-Lent erkent het belang van zuiver water bij het tot stand komen van een sportieve (top)prestatie.

Het menselijk lichaam bestaat voor 99% uit watermoleculen.Het drinken van zuiver water reinigt je lichaam en zorgt voor een sneller herstel.

Helaas bevat zelfs het Nederlandse drinkwater nog veel schadelijke stoffen die de sportieve prestaties negatief beinvloeden.

Denk hierbij aan zware metalen, pesticiden, medicijnresten en hormonen. Daarnaast blijkt uit recent onderzoek dat 72% van het Europese kraanwater microplastics bevat.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat het filteren van water een substantiele bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de sportieve prestatie.

De AquaTru waterfilter is daarom de perfecte oplossing. Hij verwijdert tot 99% van alle schadelijke stoffen uit je kraanwater.

Dit is onafhankelijk getest door de National Science Foundation (NSF).

De AquaTru is een compact en alles-in-1 systeem en is gemakkelijk zelf te installeren en te onderhouden. Stekker in het stopcontact en filteren maar!

AquaTru ondersteunt je graag bij het behalen van je volgende sportieve (top) prestatie! Zie www.AquaTruwater.nl

 

OVERIGE SPONSOREN

Hieronder ziet u een overzicht van onze overige sponsoren. Zonder hun hulp kunnen we ons evenement niet organiseren.
 

Heeft u ook interesse om ons te sponsoren? Neem  contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee :)

 

 

run2day-banner.jpg

 

snellerzwemmen-banner.jpg

 

Q Accountants

 

2017-01-08 (1).png

 

Brunet Advocaten

 

banner-rv12.jpg

 

2017-01-08 (2).png

 

Transferpoint Sport

HAN Sport en Bewegen

 

 

HIER
        UW BEDRIJFSNAAM ?